20. syyskuuta 2013

Video ja kysely teille lukijoille!

Tässä video tältä päivältä.



Olen nyt jonkin aikaa jo miettinyt tätä blogia, miksi sitä teen ja mitä se antaa teille lukijoille.
Kirjoitan blogia enimmäkseen itseni takia, pidän sitä ns. päiväkirjanani ja olenkin jo yli puoli vuotta kirjoittanut joka ikiseltä päivältä. Joka päivä en siis ole ehtinyt postata, mutta kuitenkin olen aina kertonut myös kuluneesta ajasta ja päivistä.

Olen alkanut pikkuhiljaa myös ajatella enemmän teitä lukijoitakin, ja yrittänyt pitää blogin mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman monipuolisena ja mielenkiintoisena mm. lisäämällä paljon videoita, kuvia, kertomuksia eri hevosista joita käyn ratsastamassa, omasta elämästäni hevostallilla ja välillä myös sen ulkopuolellakin, olen kirjoittanut postauksia oman tallin rakentamisesta ja sen edistymisestä ynnä muusta sellaisesta ja suurin osa tähänastisista postauksista on ollut vain teitä lukijoita varten. Haluan, että jokainen, joka kiinnostuu blogistani, myös viihtyy siellä ja saa itselleen mielekästä luettavaa.

Pidän blogissa erityisesti lukijoiden lähettämistä kommenteista, niitä on mukava lukea ja pidän myös vastaamisesta niihin. Tietysti on olemassa myös niitä "ilkeitäkin" kommentoijia, jotka haluavat vain loukata tai muuta, mutta sellaiseen ei itse pysty vaikuttamaan.
Olen huomannut, että kommentointi blogiini on vähentynyt nyt kesän aikana, ja ihmettelen syytä miksi?
Blogiani luetaan päivässä satoja kertoja, miksi silti jotkut postaukset jäävät vaille kommentteja? Onko kommentoinnissa joku kynnys, mikä on vaikea ylittää, vai onko lukijoista tullut "vain lukijoita" jotka vain käyvät hiljaisesti lukemassa, mutta eivät uskalla tai kiinnostu kommentoinnista tms?

Kiitos kuitenkin teille, jotka olette ahkerasti kommentoineet edes satunnaisesti, kommentit usein piristävät mieltä ja tekevät blogin kirjoittamisesta sen arvoista. :)
Yritän itsekin olla erittäin ahkera kommentoija niille bloggaajille, joiden blogeja seuraan jatkuvasti, koska tiedän, miten mukavaa on saada kivoja kommentteja.

Silti minua harmittaa se, että yleensä kommentoijat ovat se sama "pieni" ryhmä, eikä valtaosa edes rekisteröityneistä lukijoistani välttämättä ole kommentoineet kertaakaan blogiini. Onko kynnys se, ettei uskalleta kommentoida omalla nimellä?
Kaikki ilkeät tai arvostelevat kommentit tulevat aina anonyymeinä, mikä on ihan perus ilmiö julkisissa blogeissa, siihen tulee törmättyä myös esimerkiksi hevostallinetin foorumeissa ja muussa sellaisessa.
Onhan se tietysti helppo kommentoida ilkeästi nimettömänä, kun ei tarvitse kantaa vastuuta omista sanoistaan.

Syksy on tullut jäädäkseen.

Talli jää tähän asentoon ensi kevääseen asti. Ei ehditty saada sitä tarpeeksi valmiiksi, jotta oltaisi voitu laittaa uusi betoni alle. Ensi kesänä tallin pitäisi olla sitten valmis. Harmi ,että tallin valmistuminen viivästyy, mutta ei meillä ole niin kiire saadakaan sitä valmiiksi.

Nyt pyydänkin teiltä lukijoilta rehellistä palautetta vastaamalla näihin teille osoitettuihin kysymyksiin. Toivon, että jokainen astuisi sen näkymättömän "kynnyksen" yli, ja kommentoisi edes lyhyesti jotain vastaten vaikka edes yhteen kysymykseen. Tietysti toivoisin mahdollisimman pitkiä, kattavia ja asiallisia vastauksia.
Kysymyksiin ei tarvitse vastata järjestyksessä, voit vain lukea kaikki kysymykset ja kirjoittaa ihan omassa järjestyksessä mitä mieleen juolahtaa.

Kysymykset:

Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi?
Kauanko olet seurannut blogiani?
Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
Odotatko tulevia postauksia?
Mitä kautta löysit tämän blogin?

Kiitos tuhannesti kaikille, jotka vastaavat.
Toivon, että mahdollisimman moni vastaisi, joten annan teille vastausaikaa runsaasti, ennen seuraavan postauksen julkaisemista. :)


ANTAA PALAA! :)

24 kommenttia:

  1. Minusta Blogisi on erittäin selvä, helposti luettava ja innostava. Luen kirjoituksiasi joka päivä, tohkeissani odotan aina seuraavaa postausta :) Tämänpäivän video oli aivan ihana. Suloinen pikkupoika iloisena esiintyi videolla. On se niin upea <3 Jatka samaan malliin sisko <3
    -Anne

    VastaaPoista
  2. Hei. Seuraan blogiasi päivittäin. Pidän blogisi ulkoasusta, selkeästä kerronnasta ja kuvista jotka elävöittävät tekstiä :) seuraan myös muita samankaltaisia blogeja joiden kautta voi seurata tavoitteellista ratsastamista, lukea valmennuksista ja saada vinkkejä omiin treenaamiseen, sekä oppia uutta mm. Hevosen lihashullosta:) t. Anniina

    VastaaPoista
  3. Minä aloin lukea blogia, kun löysin sen sattumalta hevostalli.netistä. Entisen hevosesi nimi oli tuttu kisaradoilta ja huomatessani, että olit sen menettänyt keväällä samaan tapaan kuin itse oman nuoren hevoseni, mielenkiintoni heräsi ruveta seuraamaan tarinaasi uuden hevosen kanssa.

    Minulle tärkein sama missä blogissa on sisältö - sen pitää olla riittävän mielenkiintoista ja ratsukon mentaliteetin kisaradoille / tavoitteelliseen treeniin suuntautunut, jotta jaksan blogia seurata. Sinun blogisi täyttää tämän kriteerin ehdottomasti :) Ulkoasulliset seikat eivät minua niinkään kiinnosta, toki fontin ja asettelun tulee olla selkeä.

    Luen aina mielenkiinnolla kaikki uudet postaukset, etenkin kisa- ja valmennusjutut kiinnostavat mm. siinä mielessä, että niistä voi saada vinkkejä omaankin treenaamiseen. Kaiken kaikkiaan tykkään kovasti blogistasi, jatka samaan malliin! Pitäisi varmaan aktivoitua kommentoimaan enemmän, usein vaan tuntuu tyhmältä kirjoittaa jotain turhanpäiväistä :) Mieluummin säästää kommenttinsa niihin postauksiin, joista innostuu erityisen paljon ja jotka ovat itsellekin ajankohtaisia!

    VastaaPoista
  4. Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
    = Koska oot Rovaniemiläinen, tavoitteellinen ratsastaja ja sulla on kivan näköinen heppa.
    Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
    = Jatkuvasti.
    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi?
    = Ulkoasuun.
    Kauanko olet seurannut blogiani?
    = Siitä asti, kun kirjoitit Lorin onnettomuudesta.
    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
    = Vaikutti.
    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
    = Et kirjoita liian lyhyitä, muttet liian pitkiäkään postauksia ja kuviakin on kivasti ja plussaa on tietty videot!
    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
    = Ihan hyvä näinkin. Joskus voisi olla erikoispostauksia, esim. Loton varusteet, sun ratsastusvarusteet, mitä haluaisit hankkia Lorille/itsellesi yms.
    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
    = Ei tuu mieleen.
    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
    = Jep.
    Odotatko tulevia postauksia?
    = Joo.
    Mitä kautta löysit tämän blogin?
    = Oliskohan ollu ht.netistä.

    VastaaPoista
  5. Aloin lukemaan blogiasi, kun ostit Lotosaksen meidän talliltamme. Itse kun Lotosasta aina silloin tällöin hoitelin, niin alkoi kiinnostamaan tämä sinun blogisi ja mitä Lotosakselle kuuluu :) Seuraan blogiasi tietysti aina silloin, kun kirjoitat tänne jotain. Olen seurannut blogiasi säännöllisesti siitä lähtien, kun Lotto tuli sinulle, mutta satunnaisesti seurailin silloin, kun sinulla oli vielä Lori :p Mielestäni hyvää tässä blogissa on, kun kerrot tarkasti mitä olette tehneet ja mitä päiviisi sisältyy, se luo enemmän kiinnostusta kuin se, että vain kirjoittelisi lyhyesti :D Erityistä kiinnostusta on herättänyt kaikki postaukset, missä Lotosas on käynyt esim. hierojalla yms. ja erityisesti se postaus, kun kävit vasta Katan luona valmentautumassa, taisit nimittäin mennä hoitohevosellani Raipella, minusta oli siksi kiva lukea mitä kaikkea olitte tehneet ja mitä tykkäsit siitä :) Hyvin kirjoitat ja on mielekästä luettavaa, ehkä enemmän kuvia/videoita, niin olisi ehkä vielä parempi! Odotan tulevia postauksiasikin innolla :) Loppuun vielä sanon, että Lotosaksesta on tullut oikein komea nuori mies omistuksessasi ja varmasti vielä vain paranee! :)

    VastaaPoista
  6. Aloin seuraamaan blogiasi koska se on vaan jotenkin mun mieleen, ulkoasu on hieno, tekstit hyvän mittaisia ja selkeästi kirjoitettuja. Seuraan blogiasi jatkuvasti ja en edes muista milloin löysin blogin, oikeastaan kaverini sanoi tästä mulle! Blogin ulkoasu vaikuttaa ensimmäiseen reaktioon paljon mutta eniten kiinnostuin Lorin ja sinun treenaamisesta aikoinaan. Kuitenkin lopetin yhteen väliin lukemisen koska blogi kävi mielestäni tylsäksi mutta nykyään seuraan oikein aktiivisesti blogiasi! Aloin taas seuraamaan tätä kun ihana Lotto astui kuvioihin :)
    Odotan aina innolla uusia postauksia ja kuulumisiä treenailusta, lisäksi on kiva että tuot tänne muitakin juttuja välillä kuin vain hevostelua. Iso plussa on myös se että ratsastat välillä muidenkin hevosilla eikä blogi pyöri vain yhden hepan ympärillä. Toivottavasti jatkat tätä bloggailua niin pitkään kuin kiinnostus kestää!! :)

    VastaaPoista
  7. Luen blogiasi säännöllisesti. Muistaakseni blogi on löytynyt ihan "vahingossa" joskus surffatessa ja sen myötä jäännyt koukkuun. Tyttärenikin seuraa blogiasi. Kirjoitukset ovat mukavia lukea. On ihailtavaa seurata elämääsi Loton kanssa, kuinka pitkäjänteiseti jaksat keskittyä treenaamiseen ja pystyt tavallaan itse itsellesi palautettakin antamaan. Tykkään kovasti blogistasi ja seuraan blogia jatkossakin... Oman jäljen jättäminen vaan aina jää, joskus tekis mieli kommentoida mut aina jäännyt... Kiitos kun jaksat ja haluat jakaa maailmaasi

    maaaria

    VastaaPoista
  8. Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
    - Tunnen sinut, tuttujen ihmisten blogeja on kiva seurata!

    Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
    - Aina ainakin avaan uudet postauksesi, mutta usein jää lukematta ainakin osittain. Selaan kuvat ja katson videot (jos ehdin). Kuitenkin olet kouluratsastaja ja en välttämättä jaksa itse lukea niin yksityiskohtaisesti miten ratsastat minäkin päivänä. Tiedän tämä on ratsastusblogi, mutta seuraankin tätä siksi, koska kyseessä olet juuri sinä! ;)

    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi?
    - En muista enää!

    Kauanko olet seurannut blogiani?
    - Aika alusta asti kai?

    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
    - Kuten yllä mainitsinkin useamman kerran, luen koska kyseessä tuttu. Kiva seurailla blogin kautta tuttujen ihmisten kuulumisia :)

    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
    - Tällä hetkellä sulla on aivan ihana banneri! Minäkin haluan!

    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
    - No minä tietenkin haluaisin, että muustakin kuin ratsastuksesta.

    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
    - Panostat jo täysillä!

    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
    - Olen tainnut tähänkin jo osittain vastata edellisillä kommenteilla.

    Odotatko tulevia postauksia?
    - Odotan tietenkin!

    Mitä kautta löysit tämän blogin?
    - Taisin sinulta tallilla joskus kysyä?

    VastaaPoista
  9. Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
    =Lorin onnettomuus oli tapahtunut sinä päivänä ja halusin jäädä seuraamaan miten tulevaisuuden käy.

     Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
    =Seuraan aktiivisesti.

    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi? 
    =Hmm, olin aika järkyttynyt Lorin onnettomuudesta, enkä pahemmin ajatellut muuta.

    Kauanko olet seurannut blogiani?
    =Siitä asti kun Lorille sattui onnettomuus, oliko se maaliskuussa?

    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
    =Ei

    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
    = Musta on kiva seurata miten etenet Loton kanssa ym. Ja on ollut ilo huomata, kuinka olet jaksanut mennä elämässäsi eteenpäin. Ja tietenkin teidän talliremppa on mielenkiintoinen.

    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
    = Joo kyllä, muustakin elämästä. Mitä muuta teet hevostelun ohella :)

    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
    =Eipä oikeestaan.

    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
    = On helposti luettavaa. Aina en vaan jaksa lukea koko tekstiä, koska kerrot niin tarkasti ratsastuksistasi, että mulle ne on vähän hepreaa :D

    Odotatko tulevia postauksia?
    = Yleensä kyllä, postaat usein ja se on plussaa.

     Mitä kautta löysit tämän blogin?
    = Marjon blogin kautta. Hän kertoi Kinkun jostain selkäongelmista ja samassa lauseessa kertoi ettei Kinkun ongelmat ole mitään verrattavissa Sannan ongelmiin ja siinä oli linkki, luin Lorin tapaturmasta ja jäin seuraamaan blogiasi :)

    VastaaPoista
  10. Seuraan blogiasi, koska sulla on todella ihanan oloinen hevonen ja huolehdit siitä hyvin. Mäkään en välttämättä joka postausta lue kovin tarkkaan, selaan kuvat jne, mutta välillä kun on aikaa, saatan tutkia tarkemmin mitä olet kirjoittanut aikaisemmissa postauksissa. Parasts on ollut seurata miten tutkitutst aina jokaisen vian Lotosta. Olet loisto esimerkki hyvästä ja tunnollisesta hevosenomistajasta.
    En yleensä kommentoi, koska aina tulisi kommentoitua van "olette upea pari", "Lotto liikkuu hienosti", "hyvä kun vika löytyi"-tyyliin.
    Mutta jatka samaan malliin! Tää on kiva blogi!

    VastaaPoista
  11. Facebookin kautta muistaakseni "eksyin" tänne, FB-kavereita kun ollaan :D
    Kai voi sanoa, että koukutuin heti koska näitä sun postauksia on kiva lukea, osaat kirjottaa tapahtumiasi tosi kiinnostavasti ja elävästi ja kuvat on hienoja!
    Yksinkertaisesti koko paketti on niin hyvä, että nykyisin käyn varmaan päivittäin katsomassa täällä ja jos ei ole tullut uutta postausta saatan selailla ja lueskella vanhoja :)

    -Nea

    VastaaPoista
  12. Aloin lukemaan blogiasi alusta asti, varmaan sen takia eka et ollaan kavereita ja oli helppo tätä kautta seurata mitä teille kuuluu. Nyt luen tätä siksi, että tää on mielenkiintoinen blogi ja saa näkemyksiä asioihin, vaikken aina kanssasi samaa mieltä olisikaan kaikesta. Tykkään siitä, että sulla on omia ajatuksia! :) Melkein päivittäin käyn tutkimassa mitä tapahtuu ja odottelen innolla kuulumisia.

    Mun mielestä sulla on hyvä ja perusteellinen tapa kirjoittaa, kertoa asioista mitä ootte tehneet jne. Joskus kaipaisin ehkä enemmän perusteluja sille, miksi pidät esimerkiksi jotain valmentajaa erityisen hyvänä. Mikä tekee siitä just niin hyvän?:) Sit olis välillä kiva kuulla miten Annella ja Fiialla menee, niillä kun ei taida olla omaa blogia. Tehän ootte siskoksia ja touhuilette paljon yhdessä. Tietysti tarvit siihen Annen suostumuksen et kerrot toisinaan niidenkin kuulumisia. <3

    Nyt varsinkin kun mullekin on taas tulossa oma hevonen niin luen tätä ehkä sit itsellenikin treenijuttuja silmällä pitäen jne. Niin ja on kiva kun täällä on kattava lista blogeista joita itse seuraat niin tätä kautta pääsee kätevästi lukemaan muitakin mielenkiintoisia blogeja.

    Kaikkea hyvää teille <3

    VastaaPoista
  13. Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
    - Oli mun mielestäni mielenkiintoinen :-)

    Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
    - Aktiivisesti, tosin oon seurannut tätä vasta pari viikkoa ja nyt liityin lukijaksi

    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi?
    - Lorin onnettomuudesta taisin ekana lukea, sit jotenkin jäin selailemaan

    Kauanko olet seurannut blogiani?
    - Ihan vasta pari viikkoa

    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
    - Tottakai!

    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
    - Tykkään sun kirjotustyylistä ja sitten kaikki kuvat

    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
    - Ei nyt tuu mieleen

    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
    - Ei oo :-)

    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
    - On!

    Odotatko tulevia postauksia?
    - Kyllä!

    Mitä kautta löysit tämän blogin?
    - Jonkun toisen blogin kautta

    VastaaPoista
  14. Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
    - Aloin lukemaan silloin kun Lori oli vielä kilpurina, ja oli mielenkiintoista seurata kun tuli menestystä kisaradoilta

    Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
    - Vähän vaihdellen. Kyllä mä nyt ainkin kerran viikossa käyn kurkkaamassa

    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi?
    - Siihen että noin nuori hevonen ja noin hyvin menestynyt (Lori)

    Kauanko olet seurannut blogiani?
    - ööö vuoden kai? :D

    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
    - Ei muistaakseni. Toki ulkoasu on siisti, joten "hyväksyin" ensinäkemältä.

    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
    - Paljon kuvia ja asiallista tekstiä

    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
    - En osaa sanoa! kirjoitat hyvin kaikesta.

    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
    - Vähän sama kuin edellinen :)

    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
    - on helposti luettavaa. Joskus ehkä tekstit ovat vähän liian pitkiä omaan makuun, joten en ihan jokaista lausetta ehkä ole lukenut. :) Multa loppuu helposti hermot jos on liikaa tekstiä x) Tämäkin riippuu tosi paljon aiheesta. Jos on valmennus/treeni postauksia, luen ne mielelläni. Toisaalta en hirveästi jaksa lukea ajatuksella "muiden hevosilla" ratsastamisesta, sillä seuraan teitä parina Loton kanssa, enkä niin muiden hevosten kanssa. :=) Tykkään seurata jotain tiettyä kohdetta, eli esim just teidän kahden kehitystä. :)

    Odotatko tulevia postauksia?
    - kyllä

    Mitä kautta löysit tämän blogin?
    - Taisit tulla kommentoimaan mun blogiin jotain, joten sitä kautta kävin kurkkaamassa "uutta kasvoa" ja mitä hällä ois tarjottavana :)

    VastaaPoista
  15. Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia? Koska olet siskoni <3
    Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin? Yleensä jatkuvasti, jos joskus jää lukematta, otan kiinni kerralla jotta tiedän taas missä mennään :)
    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi? Olet verbaalisesti lahjakas. Kirjoitat hyvin ja luontevasti.
    Kauanko olet seurannut blogiani? Alusta asti.
    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen? Ei, mutta ei se haittaakkaan että näyttää hyvältä :)
    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta? Selkeys ja perusteellisuus.
    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän? Minusta tämä blogi on juuri sitä mihin tarkoitukseen tämän perustitkin.
    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän? Näin on hyvä. Pysy asia-linjalla kuten tähänkin asti.
    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa? Kyllä.
    Odotatko tulevia postauksia? Tietenkin :)
    Mitä kautta löysit tämän blogin? Itse kerroit.

    VastaaPoista
  16. Myönnän, että olen laiska kommentoimaan, mutta tässä nyt vastauksia kysymyksiin :)
    Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
    -Blogi vaikutti mielenkiintoiselta :)
    Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
    -jatkuvasti
    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi?
    -taisi olla silloin uusin postaus ja Lotto
    Kauanko olet seurannut blogiani?
    - n. kuukauden
    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
    - No ei oikeastaan, tekstit ovat tärkeämpiä
    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
    - Tyylisi kirjoittaa ja muutenkin aiheet mistä kirjoitat.
    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
    - Empä nyt keksi mitään ihmeempää :)
    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
    - Ei oikeastaan
    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
    - Todellakin, juuri näiden takia seuraan blogiasi.
    Odotatko tulevia postauksia?
    - Kyllä
    Mitä kautta löysit tämän blogin?
    - Jonkun toisen blogin kautta.

    VastaaPoista
  17. Aloin seuraamaan blogiasi noin muutama kuukausi ennen Lorin onnettomuutta, kun kaverit kertoi tästä. Silloin seurasin satunnaisesti, mutta nykyään olen aktiivinen lukija. Teksti on selkeää ja sitä on mukava lukea. Sun kuvat elävöittää tekstiä paljon. Toivottavasti jatkat samalla lailla vielä pitkään! :) <3

    VastaaPoista
  18. Löysin blogisi ht.netistä ja kiinnostuin koska olen vanha kaverisi talleilta ja muualta. Melkein päivittäin käyn kurkkaamassa onko uusia postauksia tullut. Kiinnitin huomiota erityisesti ainakin siihen kuinka paljon olet kehittyny ratsastajana kun itse olen jäänyt vain puskaratsastajaksi/ponien rapsuttelijaksi =') Blogiasi olen lukenut keväästä saakka. Ulkoasu on hyvä ja teksti miellyttävän selkeää ja luettavaa. Jatka samaan malliin! Tsemppiä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen Terkuin G Etelästä.

    VastaaPoista
  19. Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
    - Olet Rovaniemeltä, hienot hevoset ja öö hyvä blogi!

    Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
    - Postaukset tulevat bloggeriin, luen lähes kaikki ajatuksella!

    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi?
    - Se että olet sieltä Rovaniemeltä ja olet se Sanna. :D
    Kauanko olet seurannut blogiani?
    - Luin anonyyminä ennen Lorin onnettomuutta silloin tällöin ja unohdin blogin. Sitten muistin ja luin kaikki lukematta jääneet postaukset ja liityin lukijaksi!
    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
    - Jonkin verran, tämä on ainakin nyt todella hieno ja siisti!
    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
    - Lotto! Ja esim. varustepostaus ja tämmöiset "kirjoittelut"
    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
    - En nyt ainakaan keksi, postaukset ovat sopivan pituisia :)
    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
    - En keksi tähänkään! Näitä mielipidekirjoitteluja on kiva lukea. Muistan että olisit joskus tehnyt MyDayn joka oli hyvä :)
    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
    - On todellakin näin.
    Odotatko tulevia postauksia?
    - Kyllä!
    Mitä kautta löysit tämän blogin?
    - ht.netistä

    Kirjoitin tämän puhelimella monta päivää sitten mutta puhelin ei julkaissut, aargh. :D

    VastaaPoista
  20. Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
    - Olit muistaakseni kommentoinut jotain kivaa mun blogiini ja siitä sitten innostuin kurkkaamaan, millaita blogia sä kirjoitat. Sillä tiellä edelleen =)

    Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
    - Rekisteröitynyt lukija olen, mutta ihan jokaista postausta en välttämättä lue - esim. jos tulee useampi postaus lyhyen ajan sisään, saattaa joku mennä ohi.

    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi?
    - Kirjoitat kivasti ja päähenkilöt olivat kiinnostavia =)

    Kauanko olet seurannut blogiani?
    - Hmm, jostain viime vuodelta alkaen?

    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
    - Tottakai, siisti ja kiva ulkoasu vaikuttaa ensivaikutelmaan.

    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
    - Kirjoitat hyvin ja kuvaavasti niin hyvistä kuin huonoistakin hetkistä, yleensä myös tosi kattavasti.

    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
    - Hmm, ei mitään erityistä ole mielessä. Kaikki "erikoisemmat" eli arjesta poikkeavat postaukset ovat yleensä erityisen mielenkiintoisia.

    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
    - Pidän blogistasi juuri tällaisena =)

    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
    - Toiset postaukset kiinnostavat enemmän kuin toiset, mutta kuten jo aikaisemminkin mainitsin, kirjoitat hyvin ja selkeästi. Sitä jaksaa lukea, vaikka aihe ei olisi aina erityinen =)

    Odotatko tulevia postauksia?
    - Odotan, joskus niitä tosin tulee enemmän kuin ehdin lukea, eli minun lukurytmillä tämä postaustahti on varsin riittävä =)

    Mitä kautta löysit tämän blogin?
    - Kommentoit tosiaan mulle jotain ja siitä sitten lähdin kurkkaamaan tätä, ja lukijaksi jäin.

    Jatka samaan malliin! =)

    VastaaPoista
  21. Noniin, saan mäkin aikaiseksi tehdä tämän! Kysymykset on nyt tuolla ylhäällä enkä muista niitä joten heitän vähän lonkalta :D eli aloin lukea sun blogia joskus viime keväänä (tai vähän aikaisemmin??) ja löysin sen sitä kautta että olit kommentoinut mun blogiin. Kiinnostuin, koska tykkään hirmuisesti laadukkaista kouluratsastusblogeista! Sulla on tosi kivat valmennus- ja kisa-analyysit, joita luen aina mielelläni. Plussaa myös hienoista kuvista! Ulkoasuun en hirveästi kiinnitä huomiota, vaan sisältö on mielestäni tärkein. En lue kaikkien blogien jokaikistä postausta, jos ne eivät vaikuta kiinnostavilta, mutta tämän blogin postaukset luen kyllä aina :) teidän kehitystä on kiva seurata ja muutenkin kun mennään samaa lajia, niin on mukava lukea muiden pohdintoja itselle tärkeästä aiheesta.

    VastaaPoista
  22. Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
    =Koska tunnen sinut ja tahdon tietää mitä sulle ja teille ja teidän hepoille kuuluu :)
    Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
    = Seuraan aktiivisesti sun blogia :)
    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi?
    = Että olit perustanut blogin josta sainkin innostuksen myös omaan blogiin :)
    Kauanko olet seurannut blogiani?
    = Keväästä eka kirjotuksesta asti
    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
    = Kyllä osittain
    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
    = Kiinnostukseni heräsi siitä että näin sut viime syksynä rovaniemellä ja siitä lähtien kiinnostus on kasvanu kun seuraa tätä blogia
    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
    = Eri kuolaimista mitä Lotolla käytät :)
    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
    = en kyllä osaa sanoa
    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
    = Tekstit ovat erittäin hyviä ja lukukelpoisia myös kun puhelimella selailee nettiä ja tätä sun blogia :)
    Odotatko tulevia postauksia?
    = Odotan! Joka päivä käyn kurkkaamassa tätä että miten sulla menee :)
    Mitä kautta löysit tämän blogin?
    = Tais olla sun profiilista facebookissa :)

    VastaaPoista
  23. Mielenkiintoista lukea tämmöistä päiväkirjamaista blogia, jossa on niin hevosjuttua kuin muutakin juttua. Käyn joka päivä katsomassa, onko tullut uusia juttuja. Tämän lukeminen on vähän kuin jonkun sarjan seuraaminen :) Videoita en jaksa katsella, mutta kuvat on kivoja.

    Voisit joskus tehdä tallipostauksen: millaisessa paikassa Lotto asuu, mitä hevosia sillä on tallikavereina, millainen talliporukka teillä on yms.

    VastaaPoista
  24. Minkä takia sinä aloit lukemaan juuri tätä blogia?
    - Löysin blogin niihin aikoihin, kun Lorin onnettomuus kävi. Jäin seuraamaan uuden hevosen hankintaprosessia, ja nyt olen jo aivan koukussa. :)

    Seuraatko blogiani jatkuvasti, vai satunnaisesti silloin tällöin?
    - Luen blogeja blogilistan kautta, enkä ole tätä sieltä bongannut, joten aivan säännöllisesti en voi sanoa lukevani. Kuitenkin noin kerran viikossa-kahdessa käyn katsomassa uudet postaukset.

    Mihin kiinnitit huomiota erityisesti ensimmäistä kertaa blogiin tutustuessasi?
    - Kiinnostuin uuden hevosen hankinnasta ja jäin seuraamaan, miten yhteinen taival alkaa.

    Kauanko olet seurannut blogiani?
    - Lähes päivälleen siitä lähtien, kun jouduit luopumaan Lorista.

    Vaikuttiko blogin ulkoasu kiinnostuksesi heräämiseen?
    - Ulkoasu ei ole niin merkityksellinen kuin kirjoitustyyli, kuvat ja asiasisältö.

    Mikä on mielestäsi hyvää, ja herättänyt kiinnostusta?
    - Pidän tavastasi kirjoittaa. Suurin syy kiinnostukseeni on kuitenkin siinä, että blogi käsittelee nuorta hevosta, siihen tutustumista ja yhdessä valmentautumista/kilpailemista.

    Haluaisitko minun kirjoittavan jostain enemmän?
    - En osaa sanoa, pidän nykyisestä tavastasi kertoa asioita, eikä ainakaan tule mieleen mitään, mitä olisin jäänyt kaipaamaan lisää.

    Onko blogissani jotain, mihin haluaisit minun panostavan enemmän?
    - En osaa sanoa.

    Ovatko postaukset olleet sinulle mielekästä luettavaa ja onko teksti helposti luettavaa?
    Odotatko tulevia postauksia?
    - Molempiin kyllä.

    Mitä kautta löysit tämän blogin?
    - Jonkun toisen hevosblogin kautta, olisiko ollut ko. bloggaajan omien suosikkien joukossa tai sitten jonkun postauksen kommenteista.

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset